foto

Štěpán Vlček

  • nar. 1.12.1988 (28 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Štěpán Vlček se narodil 1.12.1988 v Praze do neherecké rodiny. Svůj přirozený talent začal objevovat už ve svých 8 letech, kdy navštěvoval různé dramatické kroužky. Dále se věnoval hudbě a hře na klavír. Vystudoval Obchodní školu v Praze, ale už tenkrát měl pocit, že ho tento obor nebude naplňovat. Hned po škole propadl svému druhému koníčku – hudbě. Jako DJ se živil po dobu pěti let.

Jeho kroky i přesto nadále směřovaly k herectví. Jako takovou tuto profesi ochutnal až s příležitostí na casting filmu Filipa Renče Lída Baarová, kde si díky svému árijskému vzhledu zahrál SA vojína. Od té doby následovaly další malé role především v německých produkcích. Větší role přišla až díky castingu na TV pořad Soudkyně Barbara, kde si zahrál odpůrce MDDr. Igora Petříka, díky této roli si ho všiml producent a herec Marek Dobeš a režisér Ivan Predmerský. Tyto vztahy hodlá nadále rozvíjet. V osobním volnu se věnuje četbě, přátelům a psaní svého prvního scénáře.

Herecká filmografie

2016 Lída Baarová
2015 Der Puppenspieler (TV film)
Gangy Berlína (TV film)
Všechny moje lásky (TV seriál)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2015 Die Suche Nach Hitler's Atombombe (TV film)

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace