foto

Barbara Christie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Nikdy není pozdě
2014 Láska jako blázen
2010 Poslední gigolo
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2008 iMurders
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Bedford Diaries, The (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
2002 Město duchů
Tracks
1999 Mickovy modré oči
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace