foto

Chloe Csengery

  • nar. 7.7.2000 (16 let)
    Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Paranormal Activity: The Ghost Dimension
2014 Paranormal Activity: Prokletí
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
2011 Paranormal Activity 3
Up All Night (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

TV pořady

2009 Lopez Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace