foto

Susan Pourfar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Místo u moře
2015 Emelie
Iracionální muž
Mr. Robot (TV seriál)
eps1.9_zer0-day.avi (S01E10)
2014 Alex of Venice
Black Box (TV seriál)
Power (TV seriál)
2013 Jak prosté (TV seriál)
We Are Everyone (S02E03)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Rat Race (S01E04)
Skandál (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
2006 Griffin a Phoenixová
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Pánem svého koutku
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace