foto

Sal Lopez

  • nar. 8.11.1954 (61 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
Cry Now
Time in Between
2015 Road to Juarez
The Green Ghost
2014 Evergreen Christmas, An
2013 Go for Sisters
The Bridge (TV seriál)
2012 Major Crimes (TV seriál)
2011 Off the Map (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
2010 Boyle Heights
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2008 American Son
Comanche Moon (TV seriál)
Čivava z Beverly Hills
Moe
Zprávy TV Onion
2007 American Heiress (TV seriál)
Lost in Plainview
Na doživotí (TV seriál)
2006 Astronaut
On the Brink
2005 Americký sen
English as a Second Language
2004 Padrino, El
Paparazzi
Silver City
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Batman: Záhada Batwoman
Lyon's Den, The (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
Hunter: Návrat ke spravedlnosti (TV film)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Rockerky
2001 Gabriela
Životní role
2000 Hammerlock
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Luminarias
Otcova muka (TV film)
Price of Glory
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1997 Linie násilí
Mucholapka
Night Man (TV seriál)
NightMan (TV film)
Noci s ďáblem (TV film)
Port Charles (TV seriál)
Selena
Tanec na vlnách
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The New Batman Adventures (TV seriál)
1996 Breaking Through (TV film)
Dangerous Minds (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Rockford Files: If the Frame Fits..., The (TV film)
1995 ...And the Earth Did Not Swallow Him
Journey (TV film)
1994 Čas rozhodnutí
Dotek anděla (TV seriál)
Modrý tygr
Pohotovost (TV seriál)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Mr. Jones
Návrat živé smrti 3
Policie New York (TV seriál)
Vražda na Rio Grande (TV film)
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Já, Američan
Melrose Place (TV seriál)
1991 Lookwell (TV film)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Studené štěstí
Without a Pass
1990 Cartel
Ďábel (TV film)
Je to v háji
Pucker Up and Bark Like a Dog
1987 Born in East L.A.
Corridos: Tales of Passion & Revolution (TV film)
Olověná vesta
Penězománie
Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Me & Mrs. C. (TV seriál)
1985 Get Out of My Room
1984 Hunter (TV seriál)
Policajt z Hollywoodu (TV film)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Páskové z Los Angeles
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Midnight Madness
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
240-Robert (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

TV pořady

1987 Dolly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace