foto

Omid Djalili

  • nar. 30.9.1965 (50 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Stan Lee's Lucky Man (TV seriál)
2015 Dickensian (TV seriál)
Molly Moonová
Ovečka Shaun ve filmu
2014 Retrospective
2013 Pan Neviditelný
2011 Big Fat Gypsy Gangster
Paul Reiser Show, The (TV seriál)
2010 Infidel, The
Little Crackers (TV seriál)
Sex ve městě 2
2009 New Town (TV film)
2007 Abbey, The (TV film)
Grow Your Own
Piráti z Karibiku: Na konci světa
The Omid Djalili Show (TV seriál)
2006 Pitva mimozemšťana
Za plotem
2005 Casanova
O mé rodině a jiné zvířeně (TV film)
One Night Stand (TV seriál)
2004 Calcium Kid
Deadlines
Modigliani
Svět zítřka
2003 Between Iraq and a Hard Place (TV film)
Cross My Heart
Whoopi (TV seriál)
2002 Anita a já
Dinotopie (TV seriál)
2001 Fotbal za mřížemi
Spy Game
2000 Black Books (TV seriál)
Sbohem, domove! (S01E06)
Gladiátor
Iásón a argonauti (TV film)
Lenny Henry in Pieces (TV seriál)
1999 Coming Soon (TV film)
Jeden svět nestačí
Kleopatra (TV film)
Lake of Darkness, The (TV film)
Mad Cows
Mumie
Notting Hill
Small Potatoes (TV seriál)
1998 Barking (TV seriál)

Dokumentární

2015 Black & Blue: The Paul Canoville Story
Dying Laughing
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)
2005 Cinema Iran (TV film)

TV pořady

2011 Royal Variety Performance 2011, The (TV pořad)
2008 We Are Most Amused (TV pořad)
2007 Omid Djalili: No Agenda - Live at the London Palladium (TV pořad)
2006 The Fabulous Picture Show (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2002 EMMA's 2002, The (TV pořad)
Just for Laughs (TV pořad)
Royal Variety Performance 2002, The (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2010 Little Crackers (TV seriál)

Režijní filmografie

2010 Little Crackers (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace