foto

Omid Djalili

  • nar. 30.9.1965 (51 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Nutcracker and the Four Realms
2016 The Comedian's Guide to Survival
2015 Molly Moonová
Ovečka Shaun ve filmu
2014 Retrospective
2013 Pan Neviditelný
2011 Big Fat Gypsy Gangster
2010 Infidel, The
Sex ve městě 2
2009 New Town (TV film)
2007 Abbey, The (TV film)
Grow Your Own
Piráti z Karibiku: Na konci světa
2006 Pitva mimozemšťana
Za plotem
2005 Casanova
O mé rodině a jiné zvířeně (TV film)
2004 Calcium Kid
Deadlines
Modigliani
Svět zítřka
2003 Between Iraq and a Hard Place (TV film)
Cross My Heart
2002 Anita a já
2001 Fotbal za mřížemi
Spy Game
2000 Gladiátor
Iásón a argonauti (TV film)
1999 Coming Soon (TV film)
Jeden svět nestačí
Kleopatra (TV film)
Lake of Darkness, The (TV film)
Mumie
Notting Hill
Šílené krávy

TV seriály

2016 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 20 (E20)
Epizoda 18 (E18)
Epizoda 17 (E17)
další epizody (8)
Going Forward (TV seriál)
Stan Lee's Lucky Man (TV seriál)
2015 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2011 Paul Reiser Show, The (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2007 The Omid Djalili Show (TV seriál)
2005 One Night Stand (TV seriál)
2003 Whoopi (TV seriál)
2002 Dinotopie (TV seriál)
2000 Black Books (TV seriál)
Sbohem, domove! (S01E06)
Lenny Henry in Pieces (TV seriál)
1999 Small Potatoes (TV seriál)
1998 Barking (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2015 Black & Blue: The Paul Canoville Story
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)
2005 Cinema Iran (TV film)

TV pořady

2011 Royal Variety Performance 2011, The (TV pořad)
2008 We Are Most Amused (TV pořad)
2007 Omid Djalili: No Agenda - Live at the London Palladium (TV pořad)
2006 The Fabulous Picture Show (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2002 EMMA's 2002, The (TV pořad)
Just for Laughs (TV pořad)
Royal Variety Performance 2002, The (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace