foto

Olwen Fouere

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ten, který přežil
Traders
2011 Odvrácená strana spánku
Tady to musí být
2000 Saltwater
1996 Vesmírní trakeři
1989 Sám sebou (TV film)
1981 The Sleep of Death

TV seriály

2010 Mimo podezření: Rudá Dahlia (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Irish R.M., The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace