foto

Christina Scherer

  • nar. 28.5.1993 (23 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Control: A Love Story
2015 Stážista
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Duchové (S02E07)
2012 Prozíravost (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Medium (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace