foto

Urs Rechn

  • nar. 18.1.1978 (38 let)
    Halle, Sachsen-Anhalt, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
Saulův syn
2014 Wir waren Könige
2009 Flemming (TV seriál)
2007 Das Wilde Leben
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2004 Hunger auf Leben (TV film)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Ob sie wollen oder nicht
Powder Park (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace