foto

Patricia Reyes Spíndola

  • nar. 11.7.1953 (63 let)
    Oaxaca, Oaxaca, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 EnamorDados
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Pillar of Salt (S02E12)
2015 La calle de la amargura
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
So Close, Yet So Far (S01E02)
2014 Todos están muertos
2011 Rafaela (TV seriál)
Razones del corazón, Las
2010 Héroes del Norte, Los (TV seriál)
Chicogrande
2009 Adictos (TV seriál)
2008 Mexický kartel
Mujeres asesinas (TV seriál)
Terminales (TV seriál)
Todos hemos pecado
Vězeňský dvůr
2007 Fuego en la sangre (TV seriál)
Malos hábitos
Sexo y otros secretos (TV seriál)
Trece miedos (TV seriál)
2006 Fea más bella, La (TV seriál)
Karneval v Sodomě
2005 Madrastra, La (TV seriál)
Mezi světy
2004 Inocente de ti (TV seriál)
2003 La mudanza
Mariana, královna noci (TV seriál)
2002 eXXXorcismos
Frida
Panna chlípnosti
XHDRbZ (TV seriál)
2001 Intrusa, La (TV seriál)
Salomé (TV seriál)
2000 Než se setmí
Sueño del caimán, El
Zkáza mužů
1999 Niño que vino del mar, El (TV seriál)
Plukovníkovi nemá kdo psát
1998 Evangelium zázraků aneb nový Jeruzalém
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
María Isabel (TV seriál)
Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1996 Azul (TV seriál)
Temná červeň
1995 Mujeres insumisas
1994 Královna noci
Vuelo del águila, El (TV seriál)
1993 ¡Aquí espaantan!
1992 Golpe de suerte
Lucky Break
Triángulo (TV seriál)
1991 En carne propia (TV seriál)
Žena z přístavu
1989 Goitia, un dios para sí mismo
Teresa (TV seriál)
1988 Extraño Retorno de Diana Salazar, El (TV seriál)
Gran relajo mexicano, El
Otro crimen, El
1987 Asesinato en la plaza Garibaldi
Mentiras piadosas
Nocturno amor que te vas
1986 Hora Marcada (TV seriál)
Rebelión de los colgados, La
Va de Nuez
1985 Bianca Vidal (TV seriál)
El rey de la vecindad
Esperándote (TV seriál)
Motivos de Luz, Los
Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1983 Maleficio, El (TV seriál)
Traición, La (TV seriál)
1979 México Norte
1978 Pedro Páramo
Sanchezovy děti
1977 Caminando pasos... caminando
1976 Cenizas del diputado, Las
México, México, ra ra ra
Návrat muže zvaného Kůň
Poquianchis, Las
Svědectví obce Marusia
1975 Dům na jihu
Elegido, El
1974 Otra virginidad, La
Señor de Osanto, El

Dokumentární

2013 Mujer sin sombra, Una

Režijní filmografie

2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2001 Intrusa, La (TV seriál)
2000 Vždy tě budu milovat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace