foto

Patricia Reyes Spíndola

  • nar. 11.7.1953 (63 let)
    Oaxaca, Oaxaca, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 EnamorDados
2015 La calle de la amargura
2014 Todos están muertos
2011 Razones del corazón, Las
2010 Chicogrande
2008 Mexický kartel
Todos hemos pecado
Vězeňský dvůr
2007 Malos hábitos
2006 Karneval v Sodomě
2005 Mezi světy
2003 La mudanza
2002 eXXXorcismos
Frida
Panna chlípnosti
2000 Než se setmí
Sueño del caimán, El
Zkáza mužů
1999 Plukovníkovi nemá kdo psát
1998 Evangelium zázraků aneb nový Jeruzalém
1996 Temná červeň
1995 Mujeres insumisas
1994 Královna noci
1993 ¡Aquí espaantan!
1992 Golpe de suerte
Lucky Break
1991 Žena z přístavu
1989 Goitia, un dios para sí mismo
1988 Gran relajo mexicano, El
Otro crimen, El
1987 Asesinato en la plaza Garibaldi
Mentiras piadosas
Nocturno amor que te vas
1986 Rebelión de los colgados, La
Va de Nuez
1985 El rey de la vecindad
Motivos de Luz, Los
1979 México Norte
1978 Pedro Páramo
Sanchezovy děti
1977 Caminando pasos... caminando
1976 Cenizas del diputado, Las
México, México, ra ra ra
Návrat muže zvaného Kůň
Poquianchis, Las
Svědectví obce Marusia
1975 Dům na jihu
Elegido, El
1974 Otra virginidad, La
Señor de Osanto, El

TV seriály

2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Pillar of Salt (S02E12)
Shiva (S02E07)
2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Cobalt (S01E05)
Not Fade Away (S01E04)
The Dog (S01E03)
další epizody (4)
2011 Rafaela (TV seriál)
2010 Héroes del Norte, Los (TV seriál)
2009 Adictos (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
Terminales (TV seriál)
2007 Fuego en la sangre (TV seriál)
Sexo y otros secretos (TV seriál)
Trece miedos (TV seriál)
2006 Fea más bella, La (TV seriál)
2005 Madrastra, La (TV seriál)
2004 Inocente de ti (TV seriál)
2003 Mariana, královna noci (TV seriál)
2002 XHDRbZ (TV seriál)
2001 Intrusa, La (TV seriál)
Salomé (TV seriál)
1999 Niño que vino del mar, El (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
María Isabel (TV seriál)
Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1996 Azul (TV seriál)
1994 Vuelo del águila, El (TV seriál)
1992 Triángulo (TV seriál)
1991 En carne propia (TV seriál)
1989 Teresa (TV seriál)
1988 Extraño Retorno de Diana Salazar, El (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)
1985 Bianca Vidal (TV seriál)
Esperándote (TV seriál)
Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1983 Maleficio, El (TV seriál)
Traición, La (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mujer sin sombra, Una

Režijní filmografie

TV seriály

2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2001 Intrusa, La (TV seriál)
2000 Vždy tě budu milovat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace