foto

Kal Penn

  • nar. 23.4.1977 (39 let)
    Montclair, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kal Penn se narodil 23. dubna 1977 v New Jersey. Jeho rodné jméno je Kalpen Suresh Modi. Měří 178 cm a je vegetarián. Otce má inženýra a matku, vystudovanou magistru v oboru chemie, 'hodnotičku' parfémů. Začal používat pseudonym, který vychází z původního jména 'Kalpen'.

Kal začal malou rolí v známém seriálu BUFY, PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ. Nicméně - více ho známé z filmu SEXY PÁRTY, kde si zahrál po boku Ryana Reynoldse. Hlavní rolí se také blýskl v bláznivé komedii ZAHULÍME, UVIDÍME s Johnem Cho. Další průlom jeho kariéry zaznamenal v seriálu DR. HOUSE, kdy jeho popularita stoupla.

Mimo neustálého natáčení seriálu DR. HOUSE je Kal Penn neustále před kamerami. Ať v komdiích SEXY PÁRTY 2, ZAHULÍME, UVIDÍME 2, tak i v akčním snímku SUPERMAN SE VRACÍ.

Tereza "TerP" Pecková

Herecká filmografie

2016 Designated Survivor (TV seriál)
Going Under
Layover, The
Speech & Debate
2015 Outliving Emily
Policie Battle Creek (TV seriál)
Stereotypically You
The Girl in the Photographs
2014 Bhópál: Modlitba za déšť
The Sisterhood of Night
2013 Dementamania
We Are Men (TV seriál)
2011 Next Time on Lonny (TV seriál)
Zahulíme, uvidíme 3
2010 10 Minutes
2008 Harold & Kumar Go to Amsterdam
Two Sisters (TV film)
Zahulíme, uvidíme 2
2007 Call, The (TV seriál)
Velkej biják
2006 Budiž světlo
Jmenovec
Sexy párty 2
Superman se vrací
Světák
Vegas Baby
2005 Americký sen
Awesometown (TV film)
Dancing in Twilight
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Maska Junior
Něco jako láska
2004 Dr. House (TV seriál)
G-Phoria 2004 (TV film)
Míč a řetěz
Národní bezpečnost (TV film)
Zahulíme, uvidíme
2003 All About the Andersons (TV seriál)
American Made
Cosmopolitan (TV film)
Láska nic nestojí
Nejhledanější v Malibu
Regarding Ardy (TV film)
Volání mrtvých (TV seriál)
Where's the Party Yaar?
2002 Badger
Hector
Sexy párty
2001 American Desi
24 hodin (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Brookfield (TV film)
Freshmen
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Express: Aisle to Glory
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2006 Requiem for Krypton: Making 'Superman Returns'
2004 Making of 'Love Don't Cost a Thing', The

TV pořady

2015 Mapování života (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Queen Latifah Show, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace