foto

Tyler Posey

  • nar. 18.10.1991 (25 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tyler Garcia Posey sa narodil 18. októbra 1991 v Santa Monice v Kalifornii, ale žije v Los Angeles. Má dvoch bratov, Dereka a Jesseho. Je z časti Ír, Škót, Angličan a Mexičan. V mladom veku prejavil záujem o umenie a už v šiestich rokoch začal svoju hereckú kariéru, keď vystupoval na javisku so svojím otcom, hercom a spisovateľom Johnom. Neskôr spolupracovali v televízii aj vo filme. Tyler účinkoval vo svojom prvom TV filme ako osemročný. Je tiež spevák a skladateľ, hrá na basgitaru a je frontmanom skupiny "Lost in Kostko".

V roku 2011 sa predstavil v seriáli MTV "Teen Wolf", ako Scott McCall - mladý študent strednej školy, ktorého pohrýzol vlkodlak.

Ďoď "doddo2012" Cholp

Herecká filmografie

2016 Taco Shop
Yoga Hosers
2013 Scary Movie 5
2012 Bílá žába
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
2010 Legendary
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Veritas - princ pravdy
2005 Inside Out
Na Západ (TV seriál)
2002 Krásná pokojská
Protiúder
2001 Doc (TV seriál)
Doc (TV film)
Smallville (TV seriál)
2000 Ten nejlepší

TV pořady

2015 Lip Sync Battle (TV pořad)
2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
2014 MTV Movie Awards Pre-Show (TV pořad)
2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet (TV pořad)
2013 Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
2011 Teen Choice 2011 (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Best Coast: Our Deal (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace