foto

Christine Ebersole

  • nar. 21.2.1953 (63 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
2014 Emoticon ;)
2013 American Horror Story: Coven (TV seriál)
Velká svatba
Vlk z Wall Street
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
2011 Retired at 35 (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
2006 Broadway Under the Stars (TV film)
Love Comes to the Executioner
2003 Electric Piper, The (TV film)
Mayor, The (TV seriál)
Nečekaná láska (TV film)
2001 Lullaby of Broadway: Opening Night on 42nd Street, The (divadelní záznam)
2000 Mary and Rhoda (TV film)
1999 Krutá daň (TV film)
Můj nejoblíbenější marťan
Pravda zabíjí
Pros and Cons
Rodgers & Hart Story: Thou Swell, Thou Witty, The (TV film)
1998 Cena lásky (TV film)
1997 Ira Gershwin at 100: A Celebration at Carnegie Hall (TV film)
Než jsme se našli
1996 Černá ovce
Na jedné lodi (TV seriál)
Správná rodina (TV film)
Srdce v oblacích
1994 Moje druhá láska
Sám doma a bohatý
1993 Gypsy (TV film)
Vraždící posedlost (TV film)
1992 Cena úspěchu dojde
Lounge People, The
Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
1991 Znovu po smrti
1990 Můj táta je duch
1988 Mac a já
1986 Acceptable Risks (TV film)
Cavanaughs, The (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Amadeus
The Dollmaker (TV film)
Zloděj citů
1982 Tootsie
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2008 Wrangler: Anatomy of an Icon
2003 Intimate Portrait: Rosie O'Donnell (TV film)

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2011 The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
1982 Broadway Plays Washington (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace