foto

Vanessa Lengies

  • nar. 21.7.1985 (31 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Vanessa Lynne-Marie Lengies se narodila 21. července 1985 v kanadském Montrealu. Její otec je němec a matka egyptského původu.

K herecké kariéře se dostala v kanadské televizi, když se obejvila v seriálech jako SPONK!, BOJÍTE SE TMY? nebo POPULÁRNÍ MECHANIKA PRO DĚTI. V roce 2000 měla hlavní roli ve filmu KRYSÁCI. V roce 2002 byla obsazena do seriálu AMERICAN DREAMS, kde hrála postavu Roxanne Bojarski.

V roce 2005 si zahrála po boku Hilary Duff a Hether Locklear v komedii DOKONALÝ CHLAP. Původně byla psána postava ve filmu NENÁVI2T pro ni, ale Vanessa ji odmítla a raději se objevila v seriálech GHOST WHISPERER nebo ZA SVITU MĚSÍCE.

V srpnu 2011 byla obsazena do role Sugar Motta v seriálu GLEE. Její postava se zařadila mezi ty, které se v seriálu ukazují pravidelně.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

2016 Happy Birthday!
Second Chance (TV seriál)
Star Wars: Dobrodružství Freemakerů (TV seriál)
2015 We Are Your Friends
2014 Llama Cop (TV seriál)
2013 Mixology (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
My Suicide
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Uvaříme, uvidíme…
2008 Puberťáci milují sex
Uklízeč (TV seriál)
2006 Arturovo pátrání
Monarch Cove (TV seriál)
Rebelka
Split Decision (TV film)
Substance of Things Hoped For, The
2005 Dokonalý chlap
Hele kámo, kdo tu vaří?
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Great American Celebrity Spelling Bee, The (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
2001 Sponk! (TV seriál)
2000 For Better or for Worse (TV seriál)
Krysouni (TV film)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1998 Radio Active (TV seriál)
1997 Lassie (TV seriál)
Populární mechanika pro děti (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)
1995 Příhody malé Lulu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Works, The
2002 Pet Star (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace