foto

Jaroslav Pížl

  • nar. 5.11.1961 (54 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Die Himmelsleiter (TV film)
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Případ pro exorcistu (TV seriál)
Ztraceni v Mnichově
2014 Až po uši (TV seriál)
2012 Cesta do lesa
Policajti z centra (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 We Shoot with Love
2008 Expozitura (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace