foto

Terry F. Smith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Ave, Caesar!
2015 The Human Centipede III (Final Sequence)
2014 Married (TV seriál)
Other People's Children
Redeemed
2013 Attila
Mob City (TV seriál)
2012 Brother White
Downwardly Mobile (TV film)
Rob (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
2010 Pete Smalls Is Dead
2009 Dead Air
Parks and Recreation (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Go West

Dokumentární

2012 Pátrání po Billovi

TV pořady

2011 Kouzla filmových maskérů (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace