foto

Marcin Czarnik

  • nar. 1976
    Osvětim, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Music, War and Love
2015 Saulův syn
2014 Warsaw by Night
2013 Dopraváci
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Z daleka widok jest piękny
1920. Wojna i milosc (TV seriál)
2010 Made in Polsko
Nie opuszczaj mnie
Nowa (TV seriál)
Růžička
2009 Druhá strana mince
Jánošík - Pravdivá historie
2008 Czas honoru (TV seriál)
Droga do raju
Londyńczycy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2003 Tělo
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace