foto

Marcin Czarnik

  • nar. 1976
    Osvětim, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Music, War and Love
2016 Spojené státy lásky
2015 Saulův syn
2014 Warsaw by Night
2013 Dopraváci
2011 Z daleka widok jest piękny
2010 Made in Polsko
Nie opuszczaj mnie
Růžička
2009 Druhá strana mince
Jánošík - Pravdivá historie
2008 Droga do raju
2003 Tělo

TV seriály

2017 Belle Époque (TV seriál)
Kryształki Teichmanna (E02)
2016 Artyści (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
1920. Wojna i milosc (TV seriál)
2010 Nowa (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Londyńczycy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace