foto

Jonas Karlsson

  • nar. 11.3.1971 (45 let)
    Salem, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 The Snowman
2016 Beck - Gunvald (TV film)
Beck - Steinar (TV film)
Beck - Vägs ände (TV film)
2015 Beck - Familjen (TV film)
Beck - Invasionen (TV film)
Beck - Rum 302 (TV film)
Beck - Sjukhusmorden (TV film)
2014 Den fjärde mannen (TV seriál)
Uprchlík na malinové loďce
Welcome to Sweden (TV seriál)
2013 En pilgrims död (TV seriál)
Hanteringen av odöda
Molanders (TV seriál)
Povídky ze Stockholmu
2012 Kokpit
2010 Ond tro
Solsidan (TV seriál)
2009 Scener ur ett kändisskap
2008 Der Kommissar und das Meer - An einem einsamen Ort (TV film)
2007 August (TV film)
Zničujicí láska
2006 Den sista hunden i Rwanda
Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
Offside
2005 Bang Bang Orangutang
Bouře
Doxa
Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala
2004 Barnavännen
Danslärarens återkomst (TV seriál)
Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
Trable na druhou
2003 Detaljer
Zamilovaný kněz
2002 Tempo
2001 Bekännelsen (TV film)
Blå måndag
Gustav III:s äktenskap (TV film)
Hans och hennes
Om inte
2000 Det blir aldrig som man tänkt sig
Jesus lever (TV film)
Livet är en schlager
Soldater i månsken (TV seriál)
1999 Julens hjältar (TV seriál)
Tsatsiki, maminka a policajt
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)
Innan det fortsätter
Tartuffe - hycklaren (TV film)
1996 Chewing Gum
Juloratoriet
Největší hrdinové
1995 30:e november
1994 Klick
1993 Härifrån till Kim
Snoken (TV seriál)
Sökarna
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Dyningar
Facklorna (TV film)
Osynlig närvaro (TV seriál)
1981 Rasmus na cestách

Dokumentární

2014 Jag stannar tiden - vyp.
2012 Fanny, Alexander & jag

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

2013 Povídky ze Stockholmu - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace