foto

Maurice LaMarche

  • nar. 30.3.1958 (58 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kanadský dabér Maurice Lamarche se narodil v roce 1958 dne 30. března v Torontu v Ontariu v Kanadě. Vyrůstal v Timmins v Ontariu. Svůj talent si uvědomil, když vystoupil jako stand up komik na střední škole. Později se přestěhoval do New Yorku, kde vystupoval jako stand up komik. Ve věku 22 let se přestěhoval do Los Angeles, kde začal pracovat jako dabér.

Jeho nejznámější dabérskou práci je role Kifa Krokera v americkém animovaném seriálu Futurama. Jeho první film Easter Fever byl už v roce 1980. Kromě toho, že daboval ve Futuramě, daboval také v seriálech a filmech o Tomovi a Jerrym, Looney Tunes, Simpsonovi, Casper, Scooby Doo nebo Batmanovi. V roce 1980 se objevil v kanadském pořadu The Alan Thicke Show. V roce 1999 se objevil televizním pořadu The Howie Mandel Show.

V roce 1998 získal cenu Annie Awards za vynikající mužský výkon v seriálu Pinky, Elmyra & the Brain. V soukromém životě je ženatý s Robin Eiseman.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

2016 Zootropolis: Město zvířat
2015 DC Super Hero Girls (TV seriál)
Looney Tunes: Králíkův útěk
Star proti silám zla (TV seriál)
Wabbit: A Looney Tunes Production (TV seriál)
2014 How Murray Saved Christmas (TV film)
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Sonic Boom (TV seriál)
7T (TV seriál)
2013 Gumshoe
Ledové království
Rick and Morty (TV seriál)
Turbo FAST (TV seriál)
2012 Batman: Návrat Temného rytíře, část 1.
Robot a příšerka (TV seriál)
2011 Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
2010 Dan Vs. (TV seriál)
Jonah Hex: Motion Comics (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2009 Futurama: Fialový trpaslík
Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
2008 Futurama: Benderova hra
Futurama: Milion a jedno chapadlo
Futurama: The Lost Adventure
Mrtvý vesmír
Tripping the Rift: The Movie
2007 A Life in Words and Music - vyp.
Futurama: Benderovo parádní terno
Holly Hobbie a její přátelé: Navždy přátelé
Random! Cartoons (TV seriál)
Tak & the Power of Juju (TV seriál)
2006 Casper a strašidelná škola (TV film)
Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
Mezi námi zvířaty
Náhradníci (TV seriál)
Queer Duck: The Movie
RINTINŤULPAS
Svátky vem kačer
2005 Inspektor Gadget, případ létajícího draka
Kočkoškrab (TV seriál)
Loonatics Unleashed (TV seriál)
My Gym Partner's a Monkey (TV seriál)
2004 Balto 3
Comic Book: The Movie
Hare and Loathing in Las Vegas
Hvězdné hádky (TV seriál)
Party Wagon (TV film)
Search for Mickey Mouse, The
Team America: Světovej policajt
Tři mušketýři
2003 Evil Con Carne (TV seriál)
Kačer Dodgers (TV seriál)
Kid Notorious (TV seriál)
Looney Tunes: Reality Check
Looney Tunes: Stranger Than Fiction
Sabrina's Secret Life (TV seriál)
Stripperella (TV seriál)
101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
2002 Arnoldovy patálie
Baby Blues Christmas Special, A (TV film)
Balto na vlčí stezce
Dennis the Menace in Cruise Control (TV film)
Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (TV film)
Pětka statečných (TV seriál)
Tom a Jerry: Kouzelný prsten
Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
2001 House of Mouse (TV seriál)
Mickeyho kouzelné Vánoce
Šikula a šikulkové (TV seriál)
2000 Alvin a Chipmunkové - Setkání s vlkodlakem
Critic, The (TV seriál)
Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
Poochini's Yard (TV seriál)
Život a dobrodružství Santa Clause
1999 Dilbert (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Fry a továrna na Slurm (S01E13)
Den závislosti (S01E12)
Zkáza Titaniku (S01E10)
Drtivý odpad (S01E08)
Má tři slunce (S01E07)
další epizody
Chimp Channel, The (TV seriál)
Inspector Gadget: Gadget's Greatest Gadgets
Mickey Mouse Works (TV seriál)
Queer Duck (TV seriál)
Sonic Underground (TV seriál)
Wakko's Wish
1998 Gadget Boy's Adventures In History (TV seriál)
Histeria! (TV seriál)
Pinky, Elmyra & the Brain (TV seriál)
Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly, The
1997 Bugs Bunny's Funky Monkeys
Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Home to Rent (TV seriál)
Channel Umptee-3 (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
Lepší už to nebude
Pepper Ann (TV seriál)
Vesmírní troubové (TV seriál)
Wacky World of Tex Avery, The (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
Dexterova laboratoř (TV seriál)
Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
Road Rovers (TV seriál)
Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
Space Jam
1995 Adventures of Hyperman, The (TV seriál)
Carrotblanca
Freakazoid! (TV seriál)
Gadget Boy and Heather (TV seriál)
Nanny Christmas Special: Oy to the World, The (TV film)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Pinky & the Brain Christmas Special, A (TV film)
Tiny Toon Adventures: Night Ghoulery (TV film)
Twisted Tales of Felix the Cat, The (TV seriál)
1994 Beethoven (TV seriál)
Critic, The (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Ed Wood
Scooby-Doo: Arabské noci (TV film)
Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Bonkers (TV seriál)
Mighty Max (TV seriál)
Problem Child (TV seriál)
1992 Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny
Inspector Gadget Saves Christmas (TV film)
Malá mořská víla (TV seriál)
Plucky Duck Show, The (TV seriál)
Senzační svět
1991 Kde je Wally? (TV seriál)
Taz-mánie (TV seriál)
1990 Attack of the Killer Tomatoes (TV seriál)
Captain Planet (TV seriál)
Drobečkové (TV seriál)
G.I. Joe (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
1989 Simpsonovi (TV seriál)
1988 Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
1987 D.C. Follies (TV seriál)
Příběhy Pepka námořníka (TV seriál)
1986 Amazing Adventures of Inspector Gadget, The
Dennis - postrach okolí (TV seriál)
Popples (TV seriál)
The Real Ghost Busters (TV seriál)
1984 Princess Who Had Never Laughed, The (TV film)
Transformers (TV seriál)
1983 Funny Farm, The
Inspektor Šikula (TV seriál)
Rock & Rule
1981 Dennis the Menace in Mayday for Mother (TV film)
1980 Easter Fever (TV film)

Dokumentární

2016 Ghostheads
2013 I Know That Voice

TV pořady

2006 Sexy celebrity (TV pořad)
1998 Howie Mandel Show, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace