foto

Read Morgan

  • nar. 30.1.1931 (86 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1994 Maverick
1989 Šibeniční lhůta
The New Lassie (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Dudes
Osudná droga
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Hollywood Harry
Inside Out
Jen mezi přáteli
Kočovníci smrti
Lightning, the White Stallion
Year in the Life, A (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Návrat do budoucnosti
Rocky IV
1984 Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
Horké léto
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Stranger Is Watching, A
Ten, co nosí smůlu
Voyagers! (TV seriál)
1981 Another Life (TV seriál)
Munsters' Revenge, The (TV film)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Blood Beach
Power (TV film)
1979 Čas po čase
Meteor
Miliardová hrozba (TV film)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Betsy
Dallas (TV seriál)
I Wanna Hold Your Hand
Katastrofa letu 401 (TV film)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Auto
How the West Was Won (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Mary Jane Harper Cried Last Night (TV film)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Cannonball
Cesta ke slávě
Harry a Walter jedou do New Yorku
Helter Skelter (TV film)
Charlieho andílci (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
Quest, The (TV seriál)
Tři ze sanitky
Wonderbug (TV seriál)
1975 Breakheartský průsmyk
Crossfire (TV film)
Shadow in the Streets, A (TV film)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Punch and Jody (TV film)
Shanks
Větrná smršť (TV film)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Detektiv Jarrett zasahuje (TV film)
Dillinger
Kriminální oddělení (TV seriál)
One Little Indian
Spáč
Stopaři smrti
Vaše tři minuty uběhly
1972 Joe Kidd
Novodobí centurioni
Search (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Octaman
1970 Interns, The (TV seriál)
Kellyho hrdinové
McCloud (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Anatomy of a Crime (TV film)
Love, American Style (TV seriál)
Sestřička
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Cimarron Strip (TV seriál)
Custer (TV seriál)
Easy Come, Easy Go
Fort Utah
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Nepřátelské pušky
1966 Felony Squad (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Beach Girls and the Monster, The
Black Spurs
Deadwood '76
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Ask Any Girl
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace