foto

Jayne Eastwood

  • nar. 17.12.1946 (69 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Moje tlustá řecká svatba 2
The Manny (TV film)
The Second Time Around
2015 Dark Star Hollow
Last Chance for Christmas (TV film)
No Stranger Than Love
The Space Between
2014 Beethoven's Treasure
Santovo tajemství (TV film)
Working the Engels (TV seriál)
2013 Cas & Dylan
2012 Luke a jeho příběh
2011 Dino Dan: Trek's Adventures (TV seriál)
Down the Road Again
Moon Point
Servitude
Vraždy v Lake City (TV film)
12 Dates of Christmas (TV film)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
Living in Your Car (TV seriál)
St. Roz
Válka blogerek (TV film)
Veverka Strašpytel (TV seriál)
2009 Naděje přichází o Vánocích (TV film)
Národní Vánoční strom (TV film)
Nora Roberts: Polární záře (TV film)
The Ron James Show (TV seriál)
2008 Coopers' Camera
Echo, The
Hodina života
Roxy Hunter and the Myth of the Mermaid (TV film)
2007 Deník zabijáka
Hairspray
Roxy Hunter a záhada mrzutého ducha (TV film)
Sestry čarodějky 2 (TV film)
2006 Billable Hours (TV seriál)
Dům na Bay Street (TV film)
Great Polar Bear Adventure, The (TV film)
Poprask mezi haraburdím
Rodinný chaos (TV film)
Skinheads
Sněhový dort
Svatební války (TV film)
2005 Tohle u nás neděláme (TV film)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
Moss
Nepříčetnost (TV film)
Odvážná holka (TV film)
Peep and the Big Wide World (TV seriál)
Shields Stories, The (TV seriál)
Starosti starosty
This Is Wonderland (TV seriál)
Úsvit mrtvých
25 Years of Skinnamarink (TV film)
2003 In the Family (TV film)
Láskou praštěná
Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
Snow on the Skeleton Key
2002 Chicago
Jen procházka v parku (TV film)
Man Who Saved Christmas, The (TV film)
Moje tlustá řecká svatba
2001 ClubLand (TV film)
Endless Grind, The (TV seriál)
Já a mé přízraky (TV film)
Kauza: Dítě (TV film)
Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší (TV film)
2000 Balík peněz
For Better or for Worse (TV seriál)
1999 Chladnokrevná hra (TV film)
Vraždy podle Jidáše
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
Noddy (TV seriál)
1997 Joe's Wedding
Riverdale (TV seriál)
Stará láska nerezaví
1996 A na Vánoce přišla láska (TV film)
Dangerous Offender: The Marlene Moore Story (TV film)
Kolik váží duše (TV film)
Monster by Mistake (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
Nepřípustný nátlak (TV film)
1995 Harrison Bergeron (TV film)
Husí kůže (TV seriál)
1994 Circle Game, The
Proti své vůli (TV film)
Santa Claus
1993 Duch Niagary (TV film)
Friends of Gilda (TV film)
1992 Společníci (TV film)
1990 Back to the Beanstalk (TV film)
Material World (TV seriál)
Stella
1989 Andrea Martin... Together Again (TV film)
Cold Comfort
1988 ALF Tales (TV seriál)
Bůh žehnej dítěti (TV film)
Candy Mountain
Night Friend
Once Upon a Giant (TV film)
Ramona (TV seriál)
Sbohem, supermámo (TV film)
Starting from Scratch (TV seriál)
Zběsilý
1987 Echoes in the Darkness (TV film)
Love at Stake
Osudná štvanice
Really Weird Tales (TV film)
Shades of Love: Indigo Autumn (TV film)
Únos kojence Johna Doea (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Left Out
Starostliví medvídci
1984 Co jsem našel, to je moje
When We First Met (TV film)
1983 Videodrome
1981 Hangin' In (TV seriál)
Snowbirds (TV film)
1980 Bizarre (TV seriál)
1978 Drying Up the Streets
High Hopes (TV seriál)
Tomorrow Never Comes
1977 Smrt ve vzduchu
World of Darkness, The (TV film)
1976 Ada (TV seriál)
For the Record (TV seriál)
Stay Tuned (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
My Pleasure Is My Business
1974 Back to Beulah (TV film)
Deedee (TV film)
1970 Goin' Down the Road
That's Show Biz (TV seriál)

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)
1981 Arthritis: A Dialogue with Pain
1978 Our Kinda Talk: An Introduction to Margaret Laurence

TV pořady

1983 SCTV Channel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace