foto

Masasa Moyo

  • nar. London, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Letadla 2: Hasiči a záchranáři
2013 Holla II
2012 Noah
2010 Young Justice (TV seriál)
2009 Andělé a démoni
2007 Doktor Strange
Phineas & Ferb (TV seriál)
Slacker Cats (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Zvědavý George
2005 Americký táta (TV seriál)
2004 Fatherhood (TV seriál)
Full Clip
Higglytown Heroes (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
Rodinka na tripu
Team America: Světovej policajt
W.I.T.C.H. (TV seriál)
Woman Thou Art Loosed
2003 Paříž
Whose Wedding is it Anyway? (TV seriál)
2002 Nosferatu L.A. '02
Pětka statečných (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Muži, ženy a psi (TV seriál)
Přichází království nebeské
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
1999 webRIOT (TV seriál)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace