foto

Henrik Horge

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek
2011 Hjelp, vi er i filmbransjen
2010 Norský nindža
2008 Max Manus
2007 Utkant
2005 Nepřítel lidu
1992 Lakki

TV seriály

2012 Lilyhammer (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)
1987 Midt i smørøyet (TV seriál)

Dokumentární

2017 Znič místo, kde skrýváš se

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace