foto

Mariann Hole

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Wendyeffekten
2014 Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek
Øyevitne (TV seriál)
2013 Halvbroren (TV seriál)
2007 Import/Export
2005 Ved kongens bord (TV seriál)
1996 Vážně nevážně

TV pořady

2011 I kveld med Ylvis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace