foto

Jim Norton

  • nar. 4.1.1938 (78 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Boy
2015 Hamlet (divadelní záznam)
River (TV seriál)
2014 Jimmyho tančírna
2013 Deception (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
2011 Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
Voda pro slony
2009 The Eclipse
2008 Chlapec v pruhovaném pyžamu
2006 Lekce řízení
Stan (TV film)
2004 Oyster Farmer
Proof (TV seriál)
2003 Conspiracy of Silence
2002 Boxed
Harry Potter a Tajemná komnata
Pes baskervillský (TV film)
2001 Na nose
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)
Mambo
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Rough for Theatre II
1999 Aladdin and the Adventure of All Time
Love Divided, A
1998 Kult hákového kříže
The Ambassador (TV seriál)
1997 Sunset Heights
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1995 Father Ted (TV seriál)
The Treacle People (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
99-1 (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Cesta na západ
Even Hitler Had a Girlfriend
Maigret (TV seriál)
Neviditelný na útěku
Půlnoční dítě (TV film)
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1991 Hercule Poirot: Záhada lovecké chaty (TV film)
Prince Valiant (TV seriál)
1990 Tajné složky
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
1985 Wonders in Letterland (TV seriál)
1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Sakharov (TV film)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1980 Cry of the Innocent (TV film)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Proti větru (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Sam (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Strašáci
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Alfréd Veliký
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Never Mind the Quality, Feel the Width (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Face of Fu Manchu
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace