foto

Barbora Mudrová

  • nar. 21.9.1990 (26 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Bára byla od malička vždy velmi aktivní a pracovitá. Své dětství prožila v tělocvičně sportovní gymnastiky, moderního tance a na dramatickém kroužku. Ve čtrnácti letech se poprvé dostala na konkurz do filmu České televize a získala svou první roli po boku Viktora Preisse a Taťjany Medvecké. Poté padlo rozhodnutí věnovat se herectví i v budoucnu.

Bára opustila gymnázium a úspěšně složila talentové zkoušky na Pražskou konzervatoř, kterou zakončila v roce 2013. V průběhu studia na konzervatoři si zahrála v další českých filmech. Např. princeznu v pohádce Ztracený princ, po boku Pavla Lišky v detektivce Setkání v Praze s vraždou, interaktivním filmu Interande, seriálu Obchoďák nebo Cirkus Bukowsky.

Sama říká, že největší zkušeností, je vždy natáčení anglicky mluvících filmů v zahraničí. Jednou z nich bylo i natáčení Německo-Italského seriálu Borgia.

Amelie "amalie21" V.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Absence blízkosti
Trinity
2016 Pohádky pro Emu
Pravý rytíř (TV film)
Taxi 121
2015 Sedmero krkavců
2013 Žena, bůh a pomeranče (studentský film)
2012 Interande
2011 Erbarmen mit den Liebenden
2010 Vodník a Karolínka (TV film)
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Setkání v Praze, s vraždou (TV film)
Ztracený princ (TV film)
2006 Oběti: Nevlastní bratr (TV film)

TV seriály

2017 Allmen und die Libellen (TV seriál)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Bez hlavy (S01E10)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Nanečisto (E16)
Francouzská masáž (E15)
Skladba pro Vandu (E14)
další epizody (9)
2011 Borgia (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 O5 a Radeček: Máš mě na svědomí (hudební videoklip)
2014 Všichni svatí: Vytáhni mě z davu (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace