foto

Brad Borbridge

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Spotlight
2014 Dokonalý KLUK (TV film)
What We Have
2012 Whiskey Business (TV film)
2010 The Night Before the Night Before Christmas (TV film)
2009 Booky's Crush (TV film)
Gooby - můj medvědí kamarád
Než řekneš ano (TV film)
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
Danielova dcera (TV film)
Jumper
Pomluva (TV film)
2005 Čtyři bratři
Prize Winner of Defiance, Ohio, The
2004 Resident Evil: Apokalypsa
Zahulíme, uvidíme
2002 Man Who Saved Christmas, The (TV film)
2001 Největší riziko (TV film)
2000 Posedlý (TV film)
Znovuobjevení Bucka McHenryho (TV film)
1998 Edison: The Wizard of Light (TV film)
1997 Agentka Melanie Darrowová (TV film)
1996 Giant Mine (TV film)
Lekce (TV film)
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)

TV seriály

2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Neuzavřená záležitost (S07E12)
2013 Derek (TV seriál)
King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
2010 Happy Town (TV seriál)
Pouštění žilou (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1991 Moero! Top Striker (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mistři manipulace (TV seriál)
Záhady mimozemšťanů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace