foto

Lewis Black

  • nar. 30.8.1948 (67 let)
    Silver Spring, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Madoff (TV film)
Rock Dog
Untitled Woody Allen Project (TV seriál)
2015 Rileyino první rande?
Stereotypically You
V hlavě
2014 Big Stone Gap
2012 In God We Rust (TV film)
2011 Afghánské peklo
2010 Robotomy (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
Lewis Black: Stark Raving Black
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
2006 Bezva vejška
East Broadway
Malí rošťáci
2003 Gynecologists, The
2002 American Dummy
2000 Sidesplitters: The Burt & Dick Story
1993 Joey Breaker
Night We Never Met, The
1991 Poldovi v patách
1990 Jakubův žebřík
1986 Hana a její sestry

Dokumentární

2014 Misery Loves Comedy
2013 Comedy Warriors: Healing Through Humor
Muslims Are Coming!, The
Svět podle Herberta Blocka
2012 Let Fury Have the Hour
2011 Looking for Lenny
Reagan - a.z.
2010 Teenage Paparazzo
2005 Aristocrats, The
2004 Funny Already: A History of Jewish Comedy (TV film)
2003 Heroes of Jewish Comedy (TV seriál)
I Love the '70s (TV seriál)
Uncensored Comedy: That's Not Funny (TV film)
2002 Art Show, The (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2011 Ron White's Comedy Salute to the Troops (TV pořad)
2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2009 Surviving the Holidays with Lewis Black (TV pořad)
2008 Larry the Cable Guy's Star-Studded Christmas Extravaganza (TV pořad)
Root of All Evil (TV pořad)
Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2006 Comic Relief 2006 (TV pořad)
Lewis Black: Red, White and Screwed (TV pořad)
2004 Lewis Black: Black on Broadway (TV pořad)
2003 Comedy Central Presents: The Commies (TV pořad)
World Comedy Tour: Melbourne 2003, The (TV pořad)
2002 Comedy Central Presents: Lewis Black (TV pořad)
Lewis Black: Taxed Beyond Belief (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
2000 Indecision 2000: Election Night - Choose and Lose (TV pořad)
1999 Greatest Millennium, The (TV pořad)
Just for Laughs: Montreal Comedy Festival (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 HBO Comedy Showcase (TV pořad)
1988 Stand-Up Spotlight (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2012 In God We Rust (TV film)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
Lewis Black: Stark Raving Black

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace