foto

Pepe Danquart

  • nar. 1.3.1955 (61 let)
    Singen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pepe Danquart (1955) je německý scenárista, režisér a producent. Absolvoval studia komunikace na univerzitě ve Freiburgu. Debutoval hraným snímkem Daedelus (Dädalu, 1991). Jeho tvorba se zaměřuje zejména na krátké, dokumentární a TV filmy, z nichž uveďme např. Černý pasažér (Schwarzfahrer, 1993), Playboys (1998), Peklo na kolečkách (Höllentour, 2004) a Nadoraz (Am Limit, 2007). Z celovečerních děl zmiňme snímky Svatý týden (Semana Santa, 2002) či Kuchyňský darebák (C(r)ook, 2004).

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Herecká filmografie

2006 Offset
2003 Pan Lehmann

Dokumentární

1984 Kennwort Kino (TV seriál)

TV pořady

2003 zibb (TV pořad)
1994 The 66th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace