foto

Britney Spears

  • nar. 2.12.1981 (35 let)
    Kentwood, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato americká herečka a zpěvačka se narodila 2. prosince 1981 v městečku Kentwood ve státě Luisiana. Britney má dva sourozence. Staršího bratra Briana a mladší sestru Jamie Lynn. Její rodiče jsou rozvedení.

Svoji kariéru zahájila v dětském pořadu Mickey Mouse Club, kde se seznámila s Christinou Aquilerou a Justinem Timberlakem. V roce 1998 vydává své první hudební album nazvané Baby one more time. Díky tomuto albu se Britney stala celosvětově populární. O rok později vydává album Oops!...I did it again. Tohle album definitivně upevnilo její pozici v hudebním světě. Od té doby vydala ještě několik hudebních alb.

Ve filmu a v televizi však takové štěstí bohužel nemá. Měla hostovat v seriálech DAWSONŮV SVĚT, BEVERLY HILLS 90210 a SEX VE MĚSTĚ. Nakonec se v žádném z těchto seriálů neobjevila.

Její filmový debut z roku 2002 nazvaný CROSSROADS u diváků také nezabodoval. Původně si měla zahrát dceru Bruce Willise ve čtvrtém pokračování Smrtonosné pasti. K tomu však nakonec také nedošlo. Doufejme, že se Britney jednou podaří uspět u filmu Stejně dobře, jako v hudební branži.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

2014 Jane the Virgin (TV seriál)
2010 Jackass 3
2009 Glee (TV seriál)
2006 Příběhy hvězd (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
2004 Simpsons: Gone Wild, The (TV seriál)
2003 Sláva jen pro mrtvé
2002 Austin Powers - Goldmember
Crossroads
Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu (TV film)
2001 Přesný zásah
1999 Sob Robbie a Velké sobí závody (TV film)
1998 Will a Grace (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)

Dokumentární

2016 Jamie Lynn Spearsová: Když zhasnou reflektory (TV film)
2013 I Am Britney Jean (TV film)
Miley: The Movement (TV film)
Pink: Staying True - a.z.
2012 Jsou všichni muži pedofilové? - a.z.
2011 Britney Spears contre le reste du monde (TV film)
Britney Spears: I Am the Femme Fatale (TV film)
Britney Spears Live: The Femme Fatale Tour (koncert)
2010 Teenage Paparazzo
2009 Circus Starring Britney Spears, The (koncert)
Dvě tváře Britney
Madonna: Sticky & Sweet Tour (koncert)
2008 Britney: For the Record (TV film)
Proboha!
Tajemství řeči těla (TV film)
2007 Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film)
2004 Britney Spears: In the Zone (koncert)
Britney Spears živě v hotelu Onyx (koncert)
Fahrenheit 9/11
Fahrenhype 9/11
2003 Britney: In the Zone & Out All Night (TV film)
2003 NFL Kickoff Concert (koncert)
50 Sexiest Video Moments (TV film)
2002 Bubblegum Babylon (TV film)
Stages: Three Days in Mexico - Britney Spears
2001 Being Mick (TV film)
Britney Spears Live and More! (koncert)
Britney Spears Live from Las Vegas (koncert)
Michael Jackson Live (koncert)
Příběh pop music (TV seriál)
There's Only One Madonna (TV film)
Total Britney Live (koncert)
2000 Britney in Hawaii (koncert)
Britney Spears: Oops!... I Did It Again World Tour (koncert)
Britney Spears: There's No Place Like Home (koncert)
'N Sync & Britney Spears: Your #1 Video Requests... And More!
1999 Britney Spears and Joey McIntyre in Concert (koncert)
Britney Spears: 'Star Baby' Scrapbook
L'Oreal Summer Music Mania (koncert)
Making the Video (TV seriál)
Time Out with Britney Spears

TV pořady

2016 2016 Billboard Music Awards (TV pořad)
2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 Best Time Ever with Neil Patrick Harris (TV pořad)
Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2014 2014 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2012 I Heart Radio Music Festival (TV pořad)
Módní styl hvězd (TV pořad)
Plán Paulyho D (TV pořad)
We Will Always Love You: A Grammy Salute to Whitney Houston (TV pořad)
2011 Americký X Factor (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2011 (TV pořad)
The 37th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2011 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
2010 Grammy Awards 2010 (TV pořad)
2009 MTV Video Music Awards 2009 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
2008 MTV Europe Music Awards 2008 (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)
2007 MTV Video Music Awards 2007 (TV pořad)
What Perez Sez (TV pořad)
2006 MTV Video Music Awards 2006 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2005 Britney & Kevin: Chaotic (TV pořad)
2004 On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
2003 Elvis Lives (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Junior Eurovision Song Contest (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad)
Osbourne Family Christmas Special, The (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Teen Choice Awards 2003, The (TV pořad)
4Pop (TV pořad)
2002 Grammy Awards 2002 (TV pořad)
Summer Music Mania 2002 (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2002 (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
MTV Icon: Janet Jackson (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2001 (TV pořad)
Star Academy (TV pořad)
Teen Choice Awards 2001, The (TV pořad)
Total Access 24/7 (TV pořad)
25 Hottest Stars Under 25, The (TV pořad)
28th Annual American Music Awards, The (TV pořad)
2000 Dale's All Stars (TV pořad)
Diary (TV pořad)
GPTV (TV pořad)
Grammy Awards 2000 (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2000 (TV pořad)
Smash Hits 2000 (TV pořad)
Summer Music Mania 2000 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2000, The (TV pořad)
1999 Exclusif (TV pořad)
MTV Video Music Awards 1999 (TV pořad)
taff (TV pořad)
Teen Choice Awards 1999, The (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
1997 Leute heute (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1993 MMC In Concert (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1989 MMC (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
MTV News (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1973 Fantástico (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Britney Spears feat. Iggy Azalea: Pretty Girls (hudební videoklip)
2013 Britney Spears: Ooh La La (hudební videoklip)
Britney Spears: Perfume (hudební videoklip)
Britney Spears: Work Bitch (hudební videoklip)
2012 Will. I. Am feat. Britney Spears - Scream & Shout (hudební videoklip)
2011 Britney Spears: Criminal (hudební videoklip)
Britney Spears: Hold it Against Me (hudební videoklip)
Britney Spears: I Wanna Go (hudební videoklip)
Britney Spears: Till the World Ends (hudební videoklip)
2009 Britney Spears: Circus (hudební videoklip)
Britney Spears: If U Seek Amy (hudební videoklip)
Britney Spears: Radar (hudební videoklip)
Britney Spears: 3 (hudební videoklip)
2008 Britney Spears: Womanizer (hudební videoklip)
2007 Britney Spears: Gimme More (hudební videoklip)
Britney Spears: Piece of Me (hudební videoklip)
2005 Britney Spears: Someday (I Will Understand) (hudební videoklip)
2004 Britney Spears: Do Somethin' (hudební videoklip)
Britney Spears: Everytime (hudební videoklip)
Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (hudební videoklip)
Britney Spears: My Prerogative (hudební videoklip)
Britney Spears: Outrageous (hudební videoklip)
Britney Spears: Toxic (hudební videoklip)
2003 Britney Spears feat. Madonna: Me Against the Music (hudební videoklip)
2002 Britney Spears: Boys (hudební videoklip)
Britney Spears: I Love Rock 'N Roll (hudební videoklip)
Britney Spears: I'm Not a Girl, Not Yet a Woman (hudební videoklip)
2001 All Star: What's Going On (hudební videoklip)
Britney Spears: Don't Let Me Be the Last to Know (hudební videoklip)
Britney Spears: I'm a Slave 4 U (hudební videoklip)
Britney Spears: Overprotected (hudební videoklip)
Britney: The Videos (hudební videoklip)
2000 Britney Spears: Lucky (hudební videoklip)
Britney Spears: Oops!... I Did It Again (hudební videoklip)
Britney Spears: Stronger (hudební videoklip)
1999 Britney Spears: Born to Make You Happy (hudební videoklip)
Britney Spears: From the Bottom of My Broken Hear (hudební videoklip)
Britney Spears: Sometimes (hudební videoklip)
Britney Spears: (You Drive Me) Crazy (hudební videoklip)
1998 Britney Spears: ...Baby One More Time (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2011 Britney Spears: Criminal (hudební videoklip)

Spisovatelská filmografie

2004 Odvážná holka (TV film) - kniha

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2004 Britney Spears: Do Somethin' (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2008 Britney Spears: Break the Ice (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(54)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace