foto

Jack Wallace

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Noční zvířata
2015 Band of Robbers
Kluk od vedle
2014 Vítejte u mě
2013 Coffee, Kill Boss
Phil Spector (TV film)
2012 An Old Man's Gold
The Mindy Project (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Faster
Lost Masterpieces of Pornography
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Červený pás
Můj nejhorší týden (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
10 Items or Less (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Journeyman
Myšlenky zločince (TV seriál)
Portrét šílenství
Prodaná láska
2004 Art Thief Musical!
Last Full Measure, The
2003 Lucky (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
Employee of the Month, The
Rande pro mírně pokročilé
Skleněná past (TV film)
2001 Mimo zákon
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Prci, prci, prcičky 2
Spencerův nový život
2000 Jacks or Better
Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lakeboat
Velké trable malého města
1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
Mám prostě pech
Rituals and Resolutions
1998 Anarchy TV
Becker (TV seriál)
Born Free (TV seriál)
Brownovo Requiem
Soumrak
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Amnézie
Cracker (TV seriál)
Hříšné noci
Chlad v srdci
Killing Jar, The
Labyrint lží
Tři muži v Las Vegas
1996 Public Morals (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Voice from the Grave (TV film)
1995 Nixon
Steal Big, Steal Little
1994 Minotaur
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Vzteklej pes a Glorie
1991 Sen lásky
Vražda
1990 Fatální střetnutí
Julie a její milenci
Právo a pořádek (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Stav milosti
1988 Medvěd
Nico
S mafií v patách
1987 Hráčské doupě
Ohara (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1983 Big Score, The
1981 Chicago Story (TV film)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1977 Medusa Challenger
1976 Last Affair, The
1974 Přání smrti
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace