foto

Wendie Jo Sperber

  • nar. 15.9.1958
    Hollywood, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • zem. 29.11.2005 (47 let)
    Sherman Oaks, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Take 22: Behind the Scenes of Sequestered
2003 My Dinner with Jimi
2002 Dámy nebo nedá mi?
2000 Honička na chlapa
1996 Big Packages
1995 Mr. Payback: An Interactive Movie
Return of Hunter, The (TV film)
1994 Milostná aféra
Mr. Write
1990 Image (TV film)
Návrat do budoucnosti III
1987 Delta Fever
1986 Škola letušek
1985 Dopravní přestupky
Návrat do budoucnosti
1984 Pánská jízda
1983 The First Time
1980 Ojetá auta
1979 1941
1978 Corvette Summer
I Wanna Hold Your Hand
Pomáda

TV seriály

2005 Americký táta (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
1998 Maggie (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 You Wish (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Marblehead Manor (TV seriál)
Women in Prison (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1981 Private Benjamin (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace