foto

Wendie Jo Sperber

  • nar. 15.9.1958
    Hollywood, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • zem. 29.11.2005 (47 let)
    Sherman Oaks, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2010 Take 22: Behind the Scenes of Sequestered
2005 Americký táta (TV seriál)
2003 My Dinner with Jimi
2002 Dámy nebo nedá mi?
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
Honička na chlapa
1998 Maggie (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 You Wish (TV seriál)
1996 Big Packages
1995 JAG (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
Mr. Payback: An Interactive Movie
Return of Hunter, The (TV film)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Milostná aféra
Mr. Write
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
Image (TV film)
Návrat do budoucnosti III
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Delta Fever
Marblehead Manor (TV seriál)
Women in Prison (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Škola letušek
1985 Dopravní přestupky
Návrat do budoucnosti
1984 Brothers (TV seriál)
Pánská jízda
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 The First Time
1981 Private Benjamin (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Ojetá auta
Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1941
1978 Corvette Summer
I Wanna Hold Your Hand
Pomáda
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace