foto

Henrik Noél Olesen

  • nar. 5.2.1968 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dcera čarodějky
2014 Druhá šance
2010 Karla a Jonas
2009 Anna
Špioni
Winnie og Karina - The Movie
2008 Čtyři děti a jeden otec III - Zpátky doma
2007 Paragraf 15
Zlato z Valhally
2006 Východisko
2005 Den rette ånd
Store planer!
2004 Královská hra
Tid til forandring
2003 Manden bag døren
Šrám
2002 Begravelsen
Jean de France (TV film)
Kald mig bare Aksel
Monsteret
2001 Gottlieb
1999 Lost Weekend
1998 Majoren (TV film)

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (9)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2012 Dicte (TV seriál)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2005 Jul i Valhal (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace