foto

Nastja Arcel

  • nar. 3.10.1963 (53 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Druhá šance
2011 Bora Bora
2010 Karla a Jonas
Pravda o mužích
2006 Liv
2005 Dommeren
Tři mušketýři
2004 Familien Gregersen
Královská hra
Lille far
2002 Chyťte tu dívku
2001 Woyzecks sidste symfoni
1997 Nonnebørn
1992 Ruské Pizza Blues

TV seriály

2012 Rita (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2011 Lykke (TV seriál)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
Mille (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2006 Nynne (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2002 Plan B (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace