foto

Nastja Arcel

  • nar. 3.10.1963 (52 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Druhá šance
2012 Rita (TV seriál)
Zločin III (TV seriál)
2011 Bora Bora
Lykke (TV seriál)
2010 Karla a Jonas
Pravda o mužích
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
Mille (TV seriál)
2007 Zločin (TV seriál)
2900 Happiness (TV seriál)
2006 Liv
Nynne (TV seriál)
2005 Dommeren
Tři mušketýři
2004 Familien Gregersen
Královská hra
Lille far
Ørnen (TV seriál)
2002 Chyťte tu dívku
Plan B (TV seriál)
2001 Woyzecks sidste symfoni
1997 Nonnebørn
1996 Bryggeren (TV seriál)
1992 Ruské Pizza Blues

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace