foto

Benjamin Boe Rasmussen

  • nar. 30.9.1966 (50 let)
    Frederiksberg, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Bedrag (TV seriál)
En-to-tre-nu!
2014 Druhá šance
Kartellet
Když zvířata sní
2013 Borgman
2011 Den som dræber - Fortidens skygge
Naprostá nejistota (TV seriál)
2010 Milí lidé
Tady bydlí Jensen
Všechno bude fajn
2009 Lærkevej (TV seriál)
Store drømme (TV seriál)
2008 Čtyři děti a jeden otec III - Zpátky doma
Jízdenka do Korsoru
Livvagterne (TV seriál)
Plamen a Citron
2007 Zločin (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
Nynne (TV seriál)
2005 Den rette ånd
Dommeren
Síla Severu
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2002 Der er en yndig mand
Drobné nehody
Okay
2000 Bænken
Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1998 Sami doma

Dokumentární

2000 Bænken - med virkeligheden som udgangspunkt (TV film)

TV pořady

2005 Vild med dans (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace