foto

Duane Howard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Půlnoční slunce
2015 REVENANT Zmrtvýchvstání
2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
2008 Amulety života a smrti (TV film)
2007 Cesta bojovníka
Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
2005 Johnny Tootall

TV seriály

2015 Zlatonosná řeka (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1969 Adventures in Rainbow Country (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1980 I, Maureen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace