foto

Tobias Lauterberg

  • nar. 22.10.1964 (52 let)
    Neubrandenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Unsichtbaren
2016 Das kalte Herz
Jeder stirbt für sich allein
2015 Bod zlomu
Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
Už je tady zas
2012 Náš kamarád Yetti
2011 Anonym
2010 Tajná operace (TV film)

TV seriály

2014 Dating Daisy (TV seriál)
2012 Deckname Luna (TV seriál)
2011 Osudová léta (TV seriál)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace