foto

Dascha Polanco

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Perfect Match
2015 Joy
2014 The Cobbler
2013 Gimme Shelter
Orange Is the New Black (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Vzpomínky (TV seriál)

TV pořady

2015 2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Celebrity Name Game (TV pořad)
2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2013 Real, The (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace