foto

Marianne Leone

  • nar. 2.1.1952 (64 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Joy
2013 Bez minulosti (TV film)
2012 Tři moulové
2011 Loosies
2006 Brotherhood (TV seriál)
2000 Du poil sous les roses
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
24 Hour Woman, The
1993 Household Saints
1991 Město naděje
Vražedné myšlenky
1990 Mafiáni
1989 Pravá láska
1984 Kate & Allie (TV seriál)

Dokumentární

1988 Tenká modrá čára

TV pořady

2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace