foto

Robert Mika

  • nar. 1960
    Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Červený pavouk
Nackt unter Wölfen (TV film)
2014 Im Labyrinth des Schweigens
U strážnýho anděla
2013 Jedes Jahr im Juni (TV film)
2012 Lekarze (TV seriál)
2009 Hilda
Salami Aleikum
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2003 Befreite Zone
Spy Sorge
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Zutaten für Träume
1999 Horečka (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Berlín - Moskva (TV film)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace