foto

Don Lake

  • nar. 26.11.1956 (59 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Mascots
Zootropolis: Město zvířat
2015 The Odd Couple (TV seriál)
2014 Corner Gas: The Movie
Návrat blbýho a blbějšího
2013 Family Tree (TV seriál)
Zpátky do ringu
2012 Anger Management (TV seriál)
Prodigy Bully (TV film)
2011 Man Up (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
2010 Avalonská střední (TV film)
$#*! My Dad Says (TV seriál)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Život je stres
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Let Go (TV film)
Nominace na Oscara
Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Committed (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
2003 Odd Job Jack (TV seriál)
Vichřice
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Nejlepší show
Teacher's Pet (TV seriál)
Vrať se mi
Vyjímečná dobrodružství Super Dava
1999 Larry David: Curb Your Enthusiasm (TV film)
1998 Málem hrdinové
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Pepper Ann (TV seriál)
Rakeťák
1996 Čekání na Guffmana
Goode Behavior (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Bonnie Hunt Show, The (TV seriál)
Double Rush (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Farmáři (TV film)
Přepadení na východě
Rukojmím na jeden den (TV film)
1993 Beethoven 2
Building, The (TV seriál)
Super Mario Bros.
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Camp Wilder (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
Super Dave: Daredevil for Hire (TV seriál)
1991 Lumpíci (TV seriál)
Terminátor 2: Den zúčtování
Žhavé výstřely
1990 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Dave Thomas Comedy Show, The (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Lenny (TV seriál)
My Talk Show (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Závodní horečka
1988 Clifford's Fun with Letters
Číslo 5 žije 2
Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
Something About Love
1987 Big Town, The
Inseminátor
My Two Dads (TV seriál)
Pink Chiquitas, The
Really Weird Tales (TV film)
Super Dave (TV seriál)
Vražedný stisk (TV film)
1986 Adderly (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Policejní akademie
1982 Lookin' to Get Out
1981 Hangin' In (TV seriál)
1980 Bizarre (TV seriál)
Don't Answer the Phone!
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

TV pořady

2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
1988 Best of SCTV, The (TV pořad)
Second City Toronto 15th Anniversary, The (TV pořad)
1981 SCTV Network 90 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2006 Let Go (TV film)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
2000 Vrať se mi

TV pořady

2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace