foto

Joel Brooks

  • nar. 17.12.1949 (67 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 After Ours
Mistrust
2016 Masters of Sex (TV seriál)
Family Only (S04E06)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Hodinový manžel (TV seriál)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Maniak
Trust Me (TV seriál)
Venice the Series (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Jeruzalémská dualita (S01E12)
2007 Cane (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Neuvěřitelný život Ethana Greena
Rodinná válka (TV seriál)
Smrtící instinkt
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Run of the House (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
Now You Know
Od dveří ke dveřím (TV film)
Rande pro mírně pokročilé
The Gatekeeper
2001 Circuit
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Odessa Or Bust
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Soukromý život (S01E12)
Cesta (S01E11)
Skoč na to! (TV film)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Životní role
Životní setkání (TV film)
2000 Království temnot (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Lot, The (TV seriál)
Swallows
Však ty víš (TV seriál)
1998 Babylon 5: Řeka duší (TV film)
Mr. Headmistress (TV film)
Oh Baby (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Bezzubí (TV film)
Brooklyn South (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Muž, který dopadl Eichmanna (TV film)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
Příšerná rodinka (TV film)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Dudley (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Modrý plamen
Mommies, The (TV seriál)
Neslušný návrh
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Chula – Das Spiel (S01E09)
Superman (TV seriál)
1992 Dívka na telefon (TV film)
Jack's Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Good Grief (TV seriál)
His & Hers (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
We'll Take Manhattan (TV film)
1989 S ženami pod kůží
Večeře o osmé (TV film)
1988 Going to the Chapel
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Stranded (TV film)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Protokol
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 We Got It Made (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
1980 Blázni ve vězení
It's a Living (TV seriál)
Mating Season, The (TV film)
When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Soap (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace