foto

Joel Brooks

  • nar. 17.12.1949 (67 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 After Ours
Mistrust
2009 Maniak
2005 Neuvěřitelný život Ethana Greena
Smrtící instinkt
2002 Now You Know
Od dveří ke dveřím (TV film)
Rande pro mírně pokročilé
The Gatekeeper
2001 Circuit
Odessa Or Bust
Skoč na to! (TV film)
Životní role
Životní setkání (TV film)
1999 Swallows
1998 Babylon 5: Řeka duší (TV film)
Mr. Headmistress (TV film)
1997 Bezzubí (TV film)
1996 Muž, který dopadl Eichmanna (TV film)
1995 Příšerná rodinka (TV film)
1993 Modrý plamen
Neslušný návrh
1992 Dívka na telefon (TV film)
1990 We'll Take Manhattan (TV film)
1989 S ženami pod kůží
Večeře o osmé (TV film)
1988 Going to the Chapel
1986 Stranded (TV film)
1984 Protokol
1980 Blázni ve vězení
Mating Season, The (TV film)

TV seriály

2016 Masters of Sex (TV seriál)
Family Only (S04E06)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Hodinový manžel (TV seriál)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Trust Me (TV seriál)
Venice the Series (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Jeruzalémská dualita (S01E12)
2007 Cane (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Run of the House (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Soukromý život (S01E12)
Cesta (S01E11)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Království temnot (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Lot, The (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1998 Oh Baby (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Dudley (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Chula – Das Spiel (S01E09)
Superman (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Good Grief (TV seriál)
His & Hers (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 We Got It Made (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace