foto

Alexandr Cekalo

  • nar. 22.3.1961 (56 let)
    Kyjev, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kilimandžara
2016 Děň do
2012 Zoluška
2008 Bolšaja raznica
2000 Landyš serebristyj
Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)
1998 Staryje pěsni o glavnom 3 (TV film)
1992 A spat' s čužoj ženoj chorošo!?
1991 Ten (TV film)

TV seriály

2015 Metod (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Specnaz po-russki 2 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Panenství

Producentská filmografie

Filmy

2017 Kilimandžara
2016 Děň do
2015 Perevodčik
2014 Saranča
V sportě tolko děvuški
2012 Zoluška
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Bolšaja raznica
Den radio

TV seriály

2016 Klim (TV seriál)
2015 Farca (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Metod (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Farca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace