foto

Alexandr Cekalo

  • nar. 22.3.1961 (56 let)
    Kyjev, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Uletnaja progulka
2016 Děň do
2015 Metod (TV seriál)
2012 Zoluška
2008 Bolšaja raznica
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Specnaz po-russki 2 (TV seriál)
2000 Landyš serebristyj
Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)
1998 Staryje pěsni o glavnom 3 (TV film)
1992 A spat' s čužoj ženoj chorošo!?
1991 Ten (TV film)

Dokumentární

2008 Panenství

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

2015 Farca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace