foto

Gábor Reviczky

  • nar. 28.3.1949 (68 let)
    Tatabánya, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Líza, liščí víla
2011 Nebeský ptáček (TV film)
2010 Így, ahogy vagytok
Üvegtigris 3.
Zimmer Feri 2.
2008 Casting minden
Imigranti
Kis Vuk
Něco z Ameriky 2
2007 Past na kočky 2: Ďáblova kočka
2006 Lora
Üvegtigris 2
2005 Csudafilm
2004 Magyar vándor
2002 Na végre, itt a nyár! (TV film)
Něco z Ameriky
Perlasca (TV film)
Titkos háború, A (TV film)
2001 Üvegtigris
1999 6:3
1998 Ábel Amerikában I.- II. (TV film)
Ámbár tanár úr
Zimmer Feri
1997 A miniszter félrelép
Csinibaba
1996 Három testőr Afrikában, A
Sztracsatella
1994 Devictus Vincit (TV film)
Így írtok ti (TV film)
Magzat, A
Vojcek
1993 Prinzenbad
1992 A nyaraló
Nedokonalý podvod
Ördög vigye
Roncsfilm
1991 Bůh kráčí pozpátku
Halálutak és angyalok
1990 God afton, Herr Wallenberg - En Passionshistoria från verkligheten
1989 A hecc
Halállista (TV film)
Kronprinz, Der (TV film)
Miss Arizona
Vadon
1988 Küldetés Evianba
Trn pod nehtem
1987 Černý kašel
Isten veletek, barátaim
Laura
Zbůhdarma
1986 Hülyeség nem akadály
Miklós Akli
1985 Higgyetek nekem!
Mata Hari
1984 Hanyatt-homlok
Milenci na odpoledne
1983 Béke szigete, A (TV film)
Hungarian Dracula (TV film)
1982 Beze stopy
Jiný pohled
1981 Transport smrti
1980 Circus Maximus
IV. Henrik király (TV film)
Lóden-Show (TV film)
Oběť
1979 Ajándék ez a nap
Imre (TV film)
Mese habbal
Pevnost
1978 A kétfenekű dob
Osmdesát husarů
1977 Katonák (TV film)
1976 Epidemie
Vítr jim hvízdá pod nohama
1974 Makra

TV seriály

2017 A mi kis falunk (TV seriál)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
2006 Szeszélyes (TV seriál)
2003 Lili (TV seriál)
2000 Pasik! (TV seriál)
1998 Barátok közt (TV seriál)
1997 Szórád-ház, A (TV seriál)
1993 Kisváros (TV seriál)
1991 Familia Kft. (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1984 Linda (TV seriál)
Szálka hal nélkül (TV seriál)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
1974 Családi kör (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace