foto

Simon Millar

  • nar. 27.3.1976 (40 let)
    Belfast, County Down, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Grainne Uaile-The Movie
2016 Ztracené město Z
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tvrdodomov (S05E08)
Mlžení
The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
2014 Fishbowl
Porazit Socrata
2013 Made in Belfast
The Fall (TV seriál)
2012 Line of Duty (TV seriál)
6Degrees (TV seriál)

Dokumentární

2015 Já jsem Belfast

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace