foto

Petra Lustigová

  • nar. 14.5.1964 (52 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Petra Lustigová se narodila v Praze do rodiny projektantů. Dvakrát se neúspěšně hlásila na konzervatoř a nakonec vystudovala DAMU - obor herectví, po jehož absolvování pracovala v různých divadelních souborech. Působila také v mnoha známých i méně známých pražských divadlech (např. Archa, divadlo Komedie). Její první filmové role byly ve snímcích studentů FAMU. Po účinkování v několika televizních epizodách dostala výraznou roli sochařky Sylvie ve filmu Petra Zelenky Příběhy obyčejného šílenství (2005). Později opět dostávala menší filmové role, kupříkladu v koprodukčním snímku Hannibal - Zrození (2007), českém Bestiáři (2007) či koprodukčním velkofilmu Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011).

Ivana "VerenaLord" Kafková

Herecká filmografie

2016 Hrát Jágra (studentský film)
2015 Dítě číslo 44
Fotograf
Policie Modrava (TV seriál)
Případ kocoura Mikeše (S01E09)
2013 Bez doteku
Bez hranic (TV seriál)
Něžné vlny
2012 Stín smrtihlava (TV film)
2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol
2010 Aussig
Odcházení (divadelní záznam)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Sněženky a machři po 25 letech
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Bestiář
Hannibal - Zrození
Hraběnky (TV seriál)
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
Sůva z nudlí (TV film)
2005 Příběhy obyčejného šílenství
To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Modrý kámen (TV film)
2003 Nezvěstný (TV film)
PF 77 (TV film)
2002 Waterloo po česku
2001 Deník Anne Frankové (TV film)
2000 Duna (TV seriál)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
Sjezd abiturientů (TV film)
Starkare, Den
1998 Je třeba zabít Sekala
1996 Šeptej
1991 Corpus delicti
Černošský pánbůh a Cikánská Carmen na Chmelnici (divadelní záznam)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Mechanoskopie (S02E06)
Kouř
Největší z Pierotů (TV seriál)
1989 Faust (TV film)
1988 Poutníci
Proces s vrahy Martynové (TV film)
1984 Bohyně krásy (TV film)

Dokumentární

2008 Film o filmu: Sněženky a machři po 25 letech (TV film)
2002 Jiří Kajínek - Mírovský mág - vyp.

TV pořady

2006 Čétéčko (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace