foto

Ken Kramer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 No Men Beyond This Point
2014 Asterix: Sídliště bohů
Rush (TV seriál)
2013 Twist of Faith (TV film)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Snílek (S01E14)
Duch bouře (TV film)
2011 Nevinný (TV film)
2009 Helen
Messages Deleted
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Následníci mstitelů - hrdinové zítřka
Nemocná láskou (TV film)
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Jmenuji se Sára (TV film)
Mistři science fiction (TV seriál)
Žena v utajení (TV film)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Budiž světlo
Lovci duchů (TV seriál)
Everybody Loves a Clown (S02E02)
Pidihajzlík
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Nestvůra z hlubin
2003 Ach ty ženy!
Mrtví jako já (TV seriál)
2002 Interstate 60
Keep the Faith, Baby (TV film)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Propusťte Brandleyho (TV film)
Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 Já a mé přízraky (TV film)
Journey to California, The
Přístav (TV film)
Smallville (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Norimberk (TV film)
Ukradni ten film
1999 Avengers (TV seriál)
Dash a Lilly (TV film)
Medvědí vodopády
Nikdy na mne nezapomeňte (TV film)
Vraždy podle Jidáše
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Giving Up the Ghost (TV film)
Nobody Lives Forever (TV film)
Smrt ve stínu (TV film)
1996 Akta X (TV seriál)
Válka Coprophagů (S03E12)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Únos nevinné (TV film)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Ski Hard
Zdání klame
1994 Akta X (TV seriál)
Trojice (S02E07)
Erlenmeyerova nádobka (S01E24)
Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story (TV film)
Zmije (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Lhářka prolhaná (TV film)
1992 Ďábelská frekvence
Highlander (TV seriál)
House on Sycamore Street, The (TV film)
Slepcova lest (TV film)
1991 Bingo
Pravdu zná jen moře (TV film)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)

Dokumentární

2004 Akta UFO (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace