foto

Fabian Busch

  • nar. 1.10.1975 (40 let)
    Berlín, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Fabian Busch má již za sebou bohatou hereckou kariéru. Edgar (2009) je jeho první film. Na festivalu v Locarnu získal Zvláštní cenu poroty.

Zdroj: Festival krátkých filmů Praha

Herecká filmografie

2016 Der Hodscha und die Piepenkötter (TV film)
Ein gefährliches Angebot (TV film)
Sex & Crime
2015 Der Lack ist ab (TV seriál)
Už je tady zas
Vorstadtrocker (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
Spreewaldkrimi - Die Tote im Weiher (TV film)
Tatort - Vielleicht (TV film)
2013 Blutgeld (TV film)
O rybáři a jeho ženě (TV film)
Stunde des Bösen - Der zweite Mann (TV film)
Verbrechen nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2012 Abseitsfalle
Jantarová komnata (TV film)
Tatort - Ordnung im Lot (TV film)
2011 Gegengerade - 20359 St. Pauli
Záhada Severního moře (TV film)
2010 Kopí osudu (TV film)
Tatort - Der Schrei (TV film)
2008 Finnischer Tango
Nářek mé matky
Předčítač
Sklaven und Herren (TV film)
Šifra Karla Velikého (TV film)
Warten auf Angelina
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Kommissarin Lucas - German Angst (TV film)
Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
Video Kings
2006 Denk ich an Deutschland in der Nacht... Das Leben des Heinrich Heine (TV film)
Kosher
Kriminalista (TV seriál)
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
2004 Farland
Manson's Dream
Pád Třetí říše
SommerHundeSöhne
Tramper
Vakuum
2003 Ein Schiff wird kommen
Liegen lernen
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
Weihnachten (TV film)
2001 Schneckentraum
2000 Dogma 2000 - Unter Freunden
England!
Kalt ist der Abendhauch
Místo činu - Kvarteto v Lipsku (TV film)
Schimanski: Smrtící láska (TV film)
Vergessene Ritter
Zehn wahnsinnige Tage (TV film)
1999 Einfach raus (TV film)
Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 Mein Kind muß leben (TV film)
Silberdisteln (TV film)
Sperling und das schlafende Mädchen (TV film)
23
1997 Dumm gelaufen
Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
Leben in Angst (TV film)
Raus aus der Haut (TV film)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
Kinder ohne Gnade (TV film)
Kuppke (TV film)
1995 Frankie (TV film)
Hotel Hansson (TV seriál)
Unter der Milchstraße
1993 Inge, April und Mai (TV film)

Dokumentární

2014 Ein blinder Held - Die Liebe des Otto Weidt (TV film)
2000 Deutschlandspiel (TV film)

TV pořady

2009 Film gevagued (TV pořad)

Režijní filmografie

2009 Edgar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace