foto

Lisa Banes

  • nar. 9.7.1955 (61 let)
    Chagrin Falls, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lék na život
2015 The Strongest Man
2014 Zmizelá
2009 Pravá blondýnka 3
2008 Brothel, The
2004 Panika (TV film)
2002 Na křídlech vážky
Pumpkin
1999 Prokleté dědictví (TV film)
1998 Hranice možností
1996 Last Exit to Earth (TV film)
My Son Is Innocent (TV film)
Noci s vrahem (TV film)
1995 Anděl pomsty (TV film)
Lieberman In Love
Rapsodie v Miami
1994 Cries from the Heart (TV film)
1993 Záchvat zuřivosti (TV film)
1992 Battle In the Erogenous Zone (TV film)
Nebezpečný ostrov (TV film)
Tiché hřmění (TV film)
1990 Vrah mezi námi (TV film)
1988 Koktejl
Mladé pušky
1986 Do vlastních řad (TV film)
1985 Marie
1984 Hotel New Hampshire
1980 Look Back in Anger

TV seriály

2016 Masters of Sex (TV seriál)
Topeka (S04E08)
Outliers (S04E05)
2012 Prozíravost (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2002 Girls Club (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Rovnováha (S03E04)
1990 Trials of Rosie O'Neill, The (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace