foto

Lisa Banes

  • nar. 9.7.1955 (61 let)
    Chagrin Falls, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Lék na život
2016 Masters of Sex (TV seriál)
Topeka (S04E08)
Outliers (S04E05)
2015 The Strongest Man
2014 Zmizelá
2012 Prozíravost (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Pravá blondýnka 3
2008 Brothel, The
2004 Panika (TV film)
2002 Girls Club (TV seriál)
Na křídlech vážky
Pumpkin
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1999 Prokleté dědictví (TV film)
1998 Hranice možností
1996 Last Exit to Earth (TV film)
My Son Is Innocent (TV film)
Noci s vrahem (TV film)
1995 Anděl pomsty (TV film)
Lieberman In Love
Rapsodie v Miami
1994 Cries from the Heart (TV film)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Záchvat zuřivosti (TV film)
1992 Battle In the Erogenous Zone (TV film)
Nebezpečný ostrov (TV film)
Tiché hřmění (TV film)
1990 Killer Among Us, A (TV film)
Trials of Rosie O'Neill, The (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)
Koktejl
Mladé pušky
1986 Do vlastních řad (TV film)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
Marie
1984 Hotel New Hampshire
1980 Look Back in Anger
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace