foto

Pip Torrens

  • nar. 2.6.1960 (56 let)
    Bromley, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kids in Love
2015 Dánská dívka
Star Wars: Síla se probouzí
2014 Effie Gray
Gemma Bovery
Playhouse uvádí - Oběť (TV film)
Salting the Battlefield (TV film)
2013 Ztracená dáma (TV film)
2012 Anna Karenina
Gambit
Jedna noc
Miláček
The Scapegoat
2011 Largo Winch 2
Love's Kitchen
Můj týden s Marilyn
Válečný kůň
Železná lady
2009 Breaking the Mould (TV film) - vyp.
Dorian Gray
Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů
U Be Dead (TV film)
2008 Lekce neslušného chování
Smutky slečny Austenové (TV film)
2007 Consenting Adults (TV film)
2005 Commander: Blackdog, The (TV film)
Commander: Virus, The (TV film)
The Government Inspector (TV film)
Valiant - vyp.
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
2003 Druhá přirozenost (TV film)
Gifted (TV film)
2002 Alias Albert Walker
Dead Gorgeous (TV film)
Shackleton (TV film)
Sunday (TV film)
2001 Komando v sukních
Mystic Masseur, The
Na konci všech válek
Vykradači hrobek
Whistle-Blower, The (TV film)
2000 Lorna Doone (TV film)
Zeměpisná délka (TV film)
1999 Makléř

TV seriály

2017 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
Preacher (TV seriál)
On the Road (S02E01)
2016 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (4)
The Crown (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Pride & Joy (S01E08)
Scientia Potentia Est (S01E07)
další epizody (9)
Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Blízké setkání nového druhu (S18E02)
2015 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
The Heavy Water War (TV seriál)
Versailles (TV seriál)
2014 Fleming (TV seriál)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 2 (S01E02)
2013 Breathless (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Medvídek Waldo (S02E03)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
A Deadly Curse (S02E04)
Up the Women (TV seriál)
2012 Switch (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2011 Silk (TV seriál)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Krvavé sedlo (S13E03)
2009 Kolize (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Outnumbered (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Rodina krve (S03E09)
Lidská povaha (S03E08)
Tajný deník call girl (TV seriál)
2006 Chase, The (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
The Rotters' Club (TV seriál)
2004 No Angels (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Believe Nothing (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Ted and Alice (TV seriál)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
Office Gossip (TV seriál)
2000 Black Cab (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
Pure Wickedness (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letters from Baghdad
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace